Vanavond op tv:  Patrick Lodiers maakt het leven van mensen met een beperking vrijer
Bron: Jan Pieter Stafleu

Vanavond op tv: Patrick Lodiers maakt het leven van mensen met een beperking vrijer

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Patrick Lodiers komt vanavond met een nieuw tv-programma waarin uitvinders het leven van mensen met een beperking vrijer maken. Acht Nederlandse uitvinders twijfelden er geen seconde over en deden de belofte aan acht jonge mensen met een lichamelijke beperking: ‘We gaan het maken.’ 

Samen met Patrick Lodiers en gewapend met de nieuwste technieken binnen hun vakgebied proberen ze het onmogelijke mogelijk te maken.

Patrick: ‘Alle mensen die ik volg in deze serie verlangen naar meer zelfstandigheid en meer vrijheid, maar tot nu toe was dit voor hen onbereikbaar. We Gaan Het Maken geeft ons een inkijkje in het creatieve brein van uitvinders die anders naar de wereld kijken, durven pionieren en niet bang zijn om problemen aan te gaan die voor de meesten onoplosbaar lijken.’

Chateau Meiland

Na een korte afwezigheid is de familie Meiland vanavond terug met een nieuw seizoen van de realityserie. In het nieuwe seizoen is wederom te zien hoe de familie gaat verhuizen. Op last van de gemeente moet de familie weg uit Hengelo en elders onderdak zoeken in het land.

Chateau Meiland is vanavond om 20.30 uur weer terug op SBS6. Eén uur later, om 21.30 uur, begint We gaan het maken op NPO 1.