Vanavond op tv: Net5 zendt Oprah-interview met Harry en Meghan uit
Bron: Talpa

Vanavond op tv: Net5 zendt Oprah-interview met Harry en Meghan uit

Geschreven door Daniël Schalk

Het spraakmakende interview van Oprah Winfrey met Harry en Meghan is vanavond in Nederland te zien. Oprah voert twee uur lang een openhartig gesprek met Prins Harry en Meghan, de hertog en hertogin van Sussex. Het interview was afgelopen zondag te zien op de Amerikaanse televisiezender CBS.

Oprah spreekt eerst alleen met Meghan over onder andere haar leven als royal, haar huwelijk, het moederschap, haar werk voor goede doelen en hoe ze omgaat met de intense publieke druk. Daarna komt Prins Harry erbij, die vertelt over hun verhuizing naar Amerika en over de dromen voor hun gezin.

Pauw’s Verkiezingsdebatten

Jeroen Pauw leidt vanavond het tweede debat in zijn reeks verkiezingsdebatten. Vanavond zijn Wopke Hoekstra (CDA) & Jesse Klaver (GroenLinks) aan de beurt. Na afloop wordt het debat nabesproken in de talkshow Op1. Morgen betreden Lilian Marijnissen (SP) & Gert-Jan Segers (CU) de arena.

Het interview met Harry en Meghan is vanavond om 20:30 uur te zien op Net5. Het tweede verkiezingsdebat van Jeroen Pauw is vanavond om 22:10 uur te zien op NPO 1.