Marco Borsato donderdag hoofdgast in ‘RTL Late Night’

Marco Borsato donderdag hoofdgast in ‘RTL Late Night’

Geschreven door Pieter Jongsma

Donderdag 21 november is zanger Marco Borsato hoofdgast in ‘RTL Late Night’. Borsato, die inmiddels twintig nummer 1-hits op zijn naam heeft staan, komt eind deze week met zijn nieuwe album ‘Duizend spiegels’. Op het album, dat al platina is nog voor de release, geeft Marco veel van zichzelf bloot. Bij Humberto vertelt hij over alle gevoelens en fases die de revue passeerden bij de totstandkoming van het album. Waarom liet het album drie jaar op zich wachten en heeft Marco nog dromen voor de toekomst?

In deze speciale Marco Borsato-uitzending van ‘RTL Late Night’ schuiven verder zijn vrouw Leontine Borsato en zeer goede vriend en componist John Ewbank aan. Met Leontine praat Humberto over de moeilijke periode na het omvallen van artiestenbureau The Entertainment Group en hoe hij er thuis mee omging, terwijl John de bijzondere band en jarenlange samenwerking met Marco bespreekt.

Ook staat er een bijzonder optreden gepland. Samen met zijn dochter Jada brengt Marco het nummer 'Samen voor altijd' ten gehore.

Via #RTLLN en @RTLLateNight kan de kijker elke avond tussen 22.30 en 23.30 uur live mee discussiëren én vragen stellen.
'RTL Late Night' wordt geproduceerd door Blue Circle.

Uitzending
RTL 4, van maandag tot en met vrijdag, tussen 22.30 en 23.30 uur