Schurk en bruid to be Billy de Palma: zal ze ooit op het juiste pad terecht komen?
Bron: RTL / Geert de Lange

Schurk en bruid to be Billy de Palma: zal ze ooit op het juiste pad terecht komen?

Geschreven door Sandra van Duijvenvoorde Laatste update:

Billy de Palma kwam een tijd geleden de serie in als de zoveelste vijand van Ludo Sanders. Inmiddels is ze al een tijdje inwoonster van Meerdijk. Ze heeft haar dochter Shanti beloofd haar leven te beteren, maar toch lijkt dat haar nog niet altijd te lukken. Binnenkort gaat ze trouwen met mede-schurk Richard van Nooten. Een echt schurkenhuwelijk, of kunnen de twee zo hun schurkenverleden achter zich laten? En een lang en gelukkig leven hebben met elkaar. 

Wat is eraan voorafgegaan?

In 2018 kwam Billy de serie in als vijand van Ludo Sanders. Ze heeft een poging gedaan om via het veilinghuis van Ludo kunst wit te wassen. Wanneer Ludo hierachter komt begint de strijd tussen de twee. Billy verdwijnt op een gegeven moment uit de serie, om een aantal maanden later terug te keren. Dit keer is haar doel om Janine en Ludo uit elkaar te krijgen, omdat ze verliefd op hem zou zijn. Dit lukt en Ludo en Billy trouwen, maar of dit uit liefde was? Later blijkt dat beide gechanteerd werden door dezelfde persoon: Carmen Vermeer. Ludo en Billy werken samen om haar tegen te werken en daarna scheiden hun wegen weer. Billy verdwijnt naar Costa Rica en komt later wéér terug in de serie, dit keer voor de bruiloft van haar dochter Shanti. Het lijkt er even op dat Billy het juiste pad heeft gevonden, maar dan leert ze Richard van Nooten kennen. Richard ziet wel wat in een samenwerking met Billy en uiteindelijk gaat ook zij akkoord. Samen gaan ze het leven van de familie Sanders verpesten. Terwijl ze hier druk mee bezig zijn, worden ze verliefd en krijgen ze een relatie. Nu gaan ze binnenkort zelfs trouwen.  

Eerdere huwelijken

Huwelijken in GTST zijn meestal het teken dat er iets staat te gebeuren. Weet je bijvoorbeeld nog het huwelijk van Sjors en Amir, wat gesaboteerd werd door Evelien? Zij liet een kroonluchter naar beneden vallen op het gelukkige koppel. Of het huwelijk van Bing en Nina, waar Noud nog probeerde om Nina terug te krijgen? Nina was even flink van slag, maar koos uiteindelijk toch voor Bing. Ook het huwelijk van Sjoerd en Aysen ging niet helemaal zoals het zou moeten gaan. Sjoerd had van tevoren een plan bedacht om Aysen compleet te schande te zetten bij het altaar. Dit huwelijk ging dan ook niet door. 

Hoe gaat het nu verder?

Billy en Richard zijn op het moment druk bezig met de voorbereidingen van hun huwelijk. Ondertussen runnen ze samen het veilinghuis, wat inmiddels Palmnoot heet. De strijdbijl tussen hen en Ludo is ook zeker nog niet begraven. Af en toe proberen de twee elkaar nog terug te pakken. Ook Janine speelt hierin een rol, doordat zij in contact is met de ex van Richard: Imra. Ze wil ervoor zorgen dat Imra op de bruiloft van Billy en Richard gaat werken, zodat Richard compleet van zijn stuk wordt gebracht. Zal dit het droomhuwelijk voor Billy gaan verpesten? Of leven zij en Richard een lang en gelukkig leven samen? Met of zonder schurkengedrag? Ik ben erg benieuwd.