Dagelijkse talkshow VI-heren heet De Oranjezomer
Bron: Talpa / William Rutten

Dagelijkse talkshow VI-heren heet De Oranjezomer

Geschreven door Daniël Schalk

De dagelijkse talkshow van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp op SBS6 heet De Oranjezomer. Van maandag 10 juni tot en met 11 juli komt de talkshow vanuit Slot Zeist en vanaf 12 juli tot en met zondag 8 augustus zendt De Oranjezomer uit vanaf Droompark de Zanding in Otterlo.

In De Oranjezomer is er uitgebreid aandacht voor het EK voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen. Tijdens het EK voetbal zullen onder andere Hans Kraay, Jan Boskamp en Dick Advocaat regelmatig aanschuiven. Michael Boogerd is vaste gast bij de uitzendingen rondom de Tour de France.

Hélène Hendriks zal ook een grote rol spelen in De Oranjezomer. Ze volgt het Nederlands elftal op de voet en brengt vanaf locatie of vanuit de speciale studio in Slot Zeist het laatste nieuws over Nederlands elftal. Ook columnist Marcel van Roosmalen zal regelmatig een bijdrage leveren in De Oranjezomer.

De Oranjezomer is vanaf 10 juni tot en met 11 juli om 20:00 uur én 22:55 uur te zien op SBS6 en vanaf 12 juli tot en met 8 augustus van 21:30 uur tot 22:30 uur.