Vanavond op tv: De Oranjezomer terug met Hélène Hendriks aan het roer
Bron: Talpa / William Rutten

Vanavond op tv: De Oranjezomer terug met Hélène Hendriks aan het roer

Geschreven door Daniël Schalk

De SBS6-talkshow De Oranjezomer keert vanavond terug op tv, zónder de mannen van Vandaag Inside. De presentatie van het tweede seizoen is in handen van Hélène Hendriks. Iedere week heeft zij een vaste co-host. Samen ontvangen ze verschillende gasten in de studio op het Kasteelplein in Breda.

Hélène wordt aan tafel gedurende een week vergezeld door één vaste gast. Dit zijn Özcan Akyol, Rutger Castricum, Fidan Ekiz en Youri Mulder. Daarnaast schuiven er iedere avond andere gasten aan, zoals Estavana Polman, Raymond Mens, Jan de Hoop, Frank Evenblij, Merel Ek en Filemon Wesselink.

De nadruk in De Oranjezomer ligt op sport. De Tour de France, Wimbledon, het WK vrouwenvoetbal en de Formule 1 worden uitgebreid geanalyseerd. Daarnaast wordt ook het nieuws van de dag besproken. Aan de bar schuiven duiders aan, zoals Roxane Knetemann, Leontien van Moorsel en Pieter Cobelens.

Er is ook een vaste rol weggelegd voor Noa Vahle, de dochter van SBS6-ster Linda de Mol. Noa doet verslag vanaf verschillende locaties. Voor De Oranjewinter, de dagelijkse spin-off van VI tijdens het laatste WK, was Noa ook als verslaggever in Qatar om de prestaties van het Nederlands elftal te volgen.

De Oranjezomer is vanaf 3 juli, iedere werkdag, om 21:35 uur te zien op SBS6. Niks missen van De Oranjezomer en Vandaag Inside? Word lid van onze Facebook-groep!