Vanavond op tv: VI-heren analyseren EK in talkshow De Oranjezomer
Bron: Talpa / William Rutten

Vanavond op tv: VI-heren analyseren EK in talkshow De Oranjezomer

Geschreven door Daniël Schalk

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zijn deze hele zomer te zien op SBS6. Met de talkshow De Oranjezomer zijn Wilfred, Johan en René de komende twee maanden zeven dagen per week op televisie te zien om het EK voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen uitvoerig te analyseren.

De Oranjezomer komt tijdens het EK vanaf Slot Zeist. Voorafgaand aan de voetbalwedstrijden van 21:00 uur verzorgen Wilfred, Johan en René van 20:00 tot 20:45 uur een voorbeschouwing. Na de wedstrijd, rond 22:55 uur, blikken de VI-heren samen met gasten als Jan Boskamp en Dick Advocaat terug.

Ook Hélène Hendriks levert een bijdrage. Als verslaggever volgt zij het Nederlands elftal op de voet. Marcel van Roosmalen zal ook regelmatig een bijdrage leveren. De columnist ziet de sport en alles er omheen altijd net even anders. Na het EK verhuist De Oranjezomer naar Droompark de Zanding in Otterlo.

SBS6 wordt voor de sportzomer helemaal op de schop gegooid. Shownieuws verhuist tijdens het EK naar 22:00 uur. Hart van Nederland is daarna op haar normale tijdstip te zien. Om 23:00 uur volgt De Oranjezomer. Tijdens de Spelen is De Oranjezomer om 21:30 uur te zien en Shownieuws weer om 23:00 uur.

De Oranjezomer is tijdens het EK, dagelijks, om 20:00 uur én rond 22:55 uur te zien op SBS6.