Megan Boone stopt met The Blacklist
Bron: Sony Pictures Television

Megan Boone stopt met The Blacklist

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Hoofdrolspeelster Megan Boone stopt met haar rol in de Amerikaanse NBC-dramaserie The Blacklist. Dat schrijft Deadline vandaag. Volgens de website stopt ze na het achtste seizoen van The Blacklist, waarin zij Elizabeth Keene speelt. De serie kreeg onlangs groen licht voor een negende seizoen, maar hierin zal Megan niet te zien zijn.

Fans reageren geschokt op het vertrekt van Elizabeth Keene. Bij de makers van de serie is haar vertrek al een tijdje bekend. Deadline schrijft dat het een wederzijdse beslissing is, dat geeft de makers van The Blacklist de tijd om Liz netjes uit de serie te schrijven. NBC en Sony Pictures TV willen niet reageren op het nieuws over het mogelijke vertrek.

In de serie The Blacklist, in Nederland te zien op Netflix en Videoland, volgen we Raymond 'Red' Reddington. Hij was altijd één van de meeste gezochte criminelen van de Verenigde Staten, maar biedt zichzelf nu aan als informant bij de FBI. Het aanbod wordt geaccepteerd, waarna hij gaat samenwerken met FBI-agent Elizabeth Keen.