Deze week in GTST: De foute keuzes van Marwan
Bron: RTL / Geert de Lange

Deze week in GTST: De foute keuzes van Marwan

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Elke maandag blikt Sebastiaan vooruit op de komende week in GTST.

Een even als supermarktmedewerker. Niet een droom die iedereen zou hebben. Dat geldt zeker voor Marwan. Hij zag zijn leven wel anders dan dat. Zeker nu zijn broertje, Ilyas, het goed zoekt in Boks. Daardoor staat hij er vrijwel alleen voor in de Buurtsuper. Voor hem zijn er andere dingen belangrijker. Dus laat hij de boel lekker de boel. 

Maar als je een eigen zaak hebt, kan dat niet. Wat ook niet echt helpt is iets beginnen met een medewerkster. Hij nam zomaar iemand aan omdat Julian minder wilde gaan werken. Van een zakelijke relatie was al snel geen sprake meer. De medewerkster en Marwan leken elkaar meer te zien dan enkel collega’s. 

Terwijl de winkel open had moeten zijn, was Marwam met andere zaken bezig. Dit leidt weer voor meer irritaties bij Ilyas. Hij is helemaal klaar met dat kinderachtige gedrag. Maar dat komt niet zomaar uit de lucht vallen. Er is iets aan de hand met Marwan. Er spelen hele andere dingen in zijn hoofd. 

Zo zit hij in zijn hoofd bij zijn zoontje. Hij denkt dat hij hem niet tegen zal komen. Maar niets is minder waar. Tom komt terug naar Meerdijk. Demi wil niets liever dan Tom terug. Na een overleg besluiten Saskia en Julian dat het een goed idee is. Daarmee bestaat de kans dat Marwan zijn zoontje tegen kan komen. 

Hoe zal hij daar mee omgaan. Kan hij wel met dat gevoel omgaan? Het is overduidelijk dat er echt van alles speelt bij Marwam. Het leven zit hem helemaal mee. In feite staat hij in de schaduw van Daan. Alleen is het niet te hopen dat het ook die kant op gaat. Want met Daan ging het bijna gruwelijk mis. Dat blijft Marwam hopelijk allemaal bespaard? 

Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word lid van onze Facebook-groep!