Qmusic onthult line-up Foute Party 2017

Qmusic onthult line-up Foute Party 2017

Geschreven door Pieter Jongsma

Jamai, Ali B, Mental Theo en Paul Elstak zijn enkele van de artiesten die zullen optreden tijdens de 12e editie van de Foute Party van Qmusic. De volledige line-up werd bekendgemaakt in de middagshow van Stephan Bouwman.

Vanwege de succesvolle kaartverkoop tijdens voorgaande edities breidt Qmusic deze editie de Foute Party uit met een tweede podium met een compleet eigen line-up.

Ook Nakatomi, Rednex en Cascada zullen op 23 en 24 juni optreden tijdens de Foute Party in de Brabanthallen, net als de dj's van Qmusic. Jamai zal tijdens zijn optreden onder andere zijn debuutsingle weer zingen: 'Super leuk om straks voor 40.000 mensen Step Right Up te mogen zingen! Heb er nu al zin in!'.

In 2016 ontving de Foute Party ruim 36.000 bezoekers. Dit jaar biedt de uitgebreide editie plaats aan 40.000 bezoekers. De line-up werd bekendgemaakt in de show van Stephan Bouwman tijdens de Foute Vrijdag van Qmusic, één dag lang gevuld met de leukste foute hits, die jaarlijks plaatsvindt op Goede Vrijdag.

Traditiegetrouw zendt Qmusic in de week voorafgaand aan de Foute Party (van 19 tot en met 23 juni) de Top 500 van Het Foute Uur uit. Luisteraars kunnen de lijst zelf samenstellen door te stemmen op hun favoriete foute nummers.

De Foute Party 2017 vindt plaats op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni. Tickets voor de 12e editie van de Foute Party in de Brabanthallen zijn te koop via Qmusic.nl.

Foto: Qmusic