Chatilla van Grinsven uit De Verraders scoort nieuwe tv-klus
Bron: Ziggo Sport / The Media Brothers

Chatilla van Grinsven uit De Verraders scoort nieuwe tv-klus

Geschreven door Vincent Popken

De Verraders-winnares Chatilla van Grinsven heeft een nieuwe tv-klus te pakken. Samen met olympisch judoka Roy Meyer zoekt de basketbalster uit of zij naast basketballen ook talent heeft voor andere sporten. Elke vrijdag krijgen zij in het tv-programma Ziggo TopSport een masterclass van een collega-topatleet.

Chatilla won dit voorjaar het RTL4-programma De Verraders en schopte het tot de finale van De Alleskunner VIPS op SBS6. “Het is een bijzondere ervaring om andere sporten te leren. Ik ben benieuwd welke verborgen talenten ik heb voor andere sporten”, zegt de basketbalster in een persbericht.

Vorige week sprintte Roy en Chatilla in de eerste aflevering tegen Churandy Martina en vanavond gaan zij bij Anky van Grunsven dressuurrijden. “Hoe vaak krijg je nou de kans om te trainen met een legend als Churandy? Ik ben gek op uitdagingen en ik verheug me op de mooie sporten die nog gaan komen”, zegt Roy.

In Ziggo TopSport krijgen topsporters een podium om hun verhaal te vertellen. Elke week gaat Frank Evenblij in gesprek met een topsporter, onderzoeken Roy en Chatilla of ze ook talent hebben voor een andere sport en beantwoorden handbalsters Estavana Polman en Tess Wester duivelse dilemma’s.

Ziggo TopSport is iedere vrijdagavond om 22:00 uur te zien op Ziggo Sport.