Jinek nieuwe live talkshow bij de KRO-NCRV

Jinek nieuwe live talkshow bij de KRO-NCRV

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf zondag 8 september is Eva Jinek te zien bij de KRO-NCRV met haar nieuwe talkshow Jinek. Deze talkshow wordt live uitgezonden vanuit café de Kroon in Amsterdam. Jinek is een talkshow, gericht op de week die gaat komen. In een ongedwongen sfeer, met een doortastende journalistieke aanpak, een goede mix van persoonlijke verhalen en actuele gesprekken.

Jinek is een los en pittig journalistiek programma waar wekelijks verschillende gasten aanschuiven aan de stamtafel. Tijdens de gesprekken komen breed maatschappelijke onderwerpen aan bod en schuiven er gasten aan tafel met opvallende persoonlijke verhalen.

Eva Jinek: “Ik heb heel veel zin om voor de KRO-NCRV aan de slag te gaan en ik verheug me ontzettend op mijn nieuwe programma. Ik houd van scherpe gesprekken, met humor en vooral de ruimte om echt naar mijn gasten te kunnen luisteren. Op zondagmiddag is het weekend nog niet voorbij, en heb je als kijker nog de rust om lekker op de bank te zitten en te kijken naar de week die komen gaat. Dat gebeurt bij mij aan tafel”.

KRO-mediadirecteur Taco Rijssemus: “Ik verheug me op de nieuwe talkshow Jinek. Dit nieuwe journalistieke KRO-NCRV programma is weer een stap in de richting van het uitbreiden van de journalistieke tak van ons nieuwe omroepbedrijf. Met Eva als host zien we naast haar journalistieke instinct ook haar gedrevenheid, persoonlijkheid en flair terug in dit programma”.

Jinek is vanaf zondag 8 september van 17.10 tot 18.00 uur live te zien bij de KRO-NCRV op Nederland 2.