RTL stelt De Enige Echte met Nikkie de Jager uit
Bron: AVROTROS

RTL stelt De Enige Echte met Nikkie de Jager uit

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

RTL4 stelt het eenmalige programma De Enige Echte, dat YouTuber Nikkie de Jager presenteert, voor onbepaalde tijd uit. Dat heeft een woordvoerder van RTL laten weten aan Showbizznetwork.nl. “Er zijn de afgelopen tijd wat wijzigingen doorgevoerd. Op dit moment zoeken we nog een geschikte plek voor het programma in ons schema”, laat een woordvoerder van de tv-zender desgevraagd weten.

Het programma zou eigenlijk aanstaande donderdag, 23 december, bij RTL4 te zien zijn. De familiezender kiest er nu voor om Oh Wat Een Kerst donderdag uit te zenden. Dat stond eerst gepland voor komende zaterdag. Zaterdag zal nu de speelfilm All You Need Is Love uit 2018 worden uitgezonden.

In De Enige Echte draait het allemaal om de vraag: wie van de vijf klonen is de echte? Alle leden in het ensemble zien er exact hetzelfde uit: zelfde kleding, zelfde postuur en hetzelfde gezicht. Een unieke, uiteenlopende show vol sensationele acts. Jamai Loman, Edson Da Graca en Caroline Tensen proberen de BN’ers te ontmaskeren. De opnames vonden eerder deze maand plaats in Zwolle. 

Het is nog niet bekend wanneer het programma nu te zien zal zijn.