Mollenjacht: Zegt Hila hier nou dat ze de Mol is?

Mollenjacht: Zegt Hila hier nou dat ze de Mol is?

Geschreven door Shannen Stolte

De vierde aflevering van Wie is de Mol? zit er weer op! Miljoenen molloten buigen zich weer over de bekende vraag. Op Twitter denken zij hardop mee. Elke dinsdag verzamelen wij de opvallendste, leukste en meest interessante hints en theorieën.

Kim-Lian maakt wel een heel opvallende uitspraak en staat dan ook in het midden van de groepsfoto. Opvallend?

Deze molloot heeft heel goed naar de aflevering gekeken en valt wat op aan Fresia. Als dit waar is dan is het wel een gevaarlijke verspreking van Fresia.

Wij maakten ook nog een grapje dat Hila wel heel hard zegt ‘ik ben de mol’. Het zou wat zijn als aan het einde blijkt dat Hila toch echt de mol is.

Dit is ook wel een hele goede opmerking over de titel van de opdracht. Want we zien vaker dat sommige titels van de opdracht over de mol spreken.

Het is inderdaad wel heel bijzonder dat Rik een opmerking maakt over de penningmeester. Het is wel vaker het geval dat een kandidaat nog steeds na vier afleveringen de penningmeester is. Geeft Rik hier aan Hila niet te vertrouwen met het geld?

Dit is de keiharde waarheid op het moment van dit seizoen. Ze hebben nog niet heel veel geld verzameld dit jaar. De mol is waarschijnlijk erg gelukkig!

Niks missen én meepraten over Wie is de Mol? Word dan lid van onze Facebook-groep!