Molspiracy: Zagen we nou de mol in het bootje zitten?

Molspiracy: Zagen we nou de mol in het bootje zitten?

Geschreven door Shannen Stolte Laatste update:

De groep is erg van slag dat Sahil naar huis is gegaan. Kim-Lian voorspelt even dat ze een opdracht met dieren gaan doen dit keer. En ja hoor, verderop zie je schapen staan. Is dit nou gewoon puur toeval of laat ze hier gewoon vallen dat ze de mol is?

Vakmanscha(a)p
Vanaf nu mag het woord schaap niet meer worden gezegd. Want dan gaat er 50 euro vanaf. Ik zie nu al dat het vaak verkeerd gaat. Kim-Lian zegt natuurlijk als eerste het woord ‘schaap’. Thomas voelt zichzelf al echt een papa van de schapen. Hysterisch om te zien hoe ze achter de (geiten) aan vangen. Ik ben benieuwd wie nou uiteindelijk al die schapen gaat tellen, of ze wel of niet goed staan in het hok. Er gaat gewoon met deze opdracht 815 euro uit de pot. De mol denkt oh, joh. Vorige opdrachten hebben we genoeg verdiend.

De boot missen?
Rik vraagt weer zoals de eerste aflevering wie de mol is. Hij vraagt of ze er al uit zijn. Met deze opdracht kunnen ze een vrijstelling voor de finale verdienen. Ze moeten mollies en millies fotograferen. Ik vraag mij erg af wat dit nou zou kunnen zijn. En volgens mij de kandidaten ook niet. Maar Kim-Lian begint als eerste en het lijkt voor mij een beetje op het spel ‘waar is wally’. Kim-Lian heeft volgens mij de boef op de foto, maar heel toevallig heeft Everon dit ook. Fresia is niet aan het focussen op het spel maar probeert eigenlijk alleen de vrijstelling te zoeken. Volgens mij heeft iedereen een boef erop gezet. Met deze opdracht hebben ze 850 euro verdiend. Hun vrijstelling voor de finale was dus om de mol te zien op het andere bootje. Ik had al zo’n voorgevoel dat het zou gebeuren dat de mol langs zou komen.

Thomas van Luyn vraagt of even het geld geteld kan worden. En op dit moment heeft Laetitia de telefoon in haar macht.

Testafette
Fresia besluit om bij deze test haar vrijstelling in te zetten en is dus voor naar de volgende ronde. Ze moeten allemaal deel opdrachten doen om de test en executie te mogen maken. Everon komt als eerste bij de katapult en blijft er uiteindelijk als laatste staan. Thomas krijgt als eerste het voor elkaar om de kubus te maken. Hij kiest dan ook voor de tafel met het vraagteken. Everon is als tweede klaar en kiest voor de tafel zonder iets erop. Als ik daar zelf had gestaan, had ik al 80 keer gefrustreerd gereageerd en opgegeven.

Iedereen zit eigenlijk op Kim-Lian deze aflevering. En Kim-Lian zelf gaat voor Everon. Thomas moet vertellen wie hij dat de test het slechts gemaakt heeft. Hij kiest daarbij voor Laetitia. Haar scherm krijgen we als eerste te zien en hij is helaas rood. Dit betekent voor mij dat ik punten verloren ben… De helft maar liefst. Ik denk toch dat ik nu mijn punten op 1 persoon moet gaan zetten. Hier ga ik nog is even overna denken… Tot volgende week!

Niks missen én meepraten over Wie is de Mol? Word dan lid van onze Facebook-groep!