RTL4 haalt De Enige Echte van de plank
Bron: Nick van Ormondt

RTL4 haalt De Enige Echte van de plank

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Nikkie de Jager is vanaf volgende week te zien met het eenmalige programma De Enige Echte. Dat programma zou eerst begin januari worden uitgezonden maar werd op het laatste moment uitgesteld. In het de eenmalige zaterdagavond special dragen vijf personen allemaal hetzelfde masker en proberen tussen de performers niet op te vallen.

Nikkie de Jager: “Dit is de eerste keer dat ik een spectaculaire zaterdagavondshow presenteer bij RTL. Dat voelde als een warm bad en ik ben ontzettend blij met het resultaat: een heerlijke avond entertainment voor het hele gezin!”

Maik de Boer, Jandino Asporaat, Romy Monteiro en Kim Feenstra proberen in het programma om niet op te vallen tussen de ervaren performers. De eerste twee teams nemen het in de eerste ronde tegen elkaar op waarna het publiek hun favoriete act kiest. Vervolgens laten de andere twee teams hun acts zien waar ook een publieksfavoriet uit wordt gekozen. De verliezers zullen zich moeten onthullen en het panel zal moeten achterhalen wie de enige echte BN'ers zijn.

De Enige Echte zaterdag 2 april om 20.00 uur eenmalig bij RTL4.