RTL haalt tv-show over schoonfamilies van de plank

RTL haalt tv-show over schoonfamilies van de plank

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

RTL gaat het opnieuw proberen met het programma Ben Ik Te Min, dat al een aantal jaren bij RTL op de plank ligt. In juli 2013 werd bekend dat RTL Boulevard-gezicht Winston Gerschtanowitz het nieuwe programma Ben Ik Te Min zou gaan presenteren, dat hij zelf ook mede heeft bedacht.

In april 2014 kwam het nieuws naar buiten dat niet Winston Gerschtanowitz, maar Froukje de Both het nieuwe RTL4-programma Ben Ik Te Min zou gaan presenteren. In het nieuwe televisieprogramma zou Froukje mensen die overhoop liggen met hun familie of schoonfamilie gaan helpen.

RTL4 is nu opnieuw opzoek naar mensen die zich niet welkom voelen binnen hun schoonfamilie. Het programma richt zich voortaan alleen nog maar op problemen met schoonfamilies. “Samen met een professioneel team kan Froukje je helpen om de problemen op te lossen”, laat RTL4 weten.

Het programma zal geen Ben Ik Te Min, maar Schoonfamilie heten. In februari 2012 werd bekend dat RTL aan producent Endemol de opdracht had gegeven om een programma over conflicten met de schoonfamilie te maken. Het is niet bekend of Schoonfamilie ook door Endemol geproduceerd zal worden.

Yolanthe Sneijder-Cabau gaat voor RTL4 binnenkort verscheurde families helpen. In het nieuwe programma We Blijven Toch Familie doet Yolanthe een poging om ruzies tussen familieleden op te lossen. Dit nieuwe RTL4-programma heeft veel weg van het EO-programma Het Familiediner.

Zet je wekker voor Ben Ik Te Min op TVblik.nl