Hélène Hendriks mag van politie niet praten over einde Vandaag Inside
Bron: Talpa / Wessel de Groot

Hélène Hendriks mag van politie niet praten over einde Vandaag Inside

Geschreven door Daniël Schalk

Hélène Hendriks is door de politie verzocht om geen commentaar te geven op het einde van Vandaag Inside. Dat vertelde de presentatrice aan het begin van de uitzending van HLF8, dat zij vanavond presenteerde. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hebben vandaag besloten met VI te stoppen.

“Misschien goed om even van tevoren aan te geven: ik zal niet al te veel mijn mening geven hierover, dat is eigenlijk op last van de politie omdat er een stevig dreigement ligt. Zij hebben het dringende advies gegeven om mij iets afzijdig te houden. Ik heb natuurlijk een redelijke link naar VI”, vertelde Hélène.

Hélène, die regelmatig als tafelgast in Vandaag Inside te zien was, zal op een later moment alsnog reageren. “Dat is niet omdat ik niet mijn mening wil geven. Die zal ik ook echt wel een keer geven, want ik laat mij niet de mond snoeren. Maar ik denk dat ik soms even verstandig moet zijn”, aldus Hendriks.

Johan Derksen vertelde afgelopen dinsdag in Vandaag Inside dat hij op 24-jarige leeftijd na een stapavond een door de alcohol bewusteloos geraakte vrouw naakt achterliet met een kaars tussen de benen. Donderdagmiddag trok hoofdsponsor TOTO zich terug en raakte Johan zijn radioshow kwijt.