Vandaag Inside stopt definitief na kaars-verhaal
Bron: Talpa

Vandaag Inside stopt definitief na kaars-verhaal

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De succesvolle dagelijkse SBS6-show Vandaag Inside stopt definitief. Talpa Network laat in een verklaring weten dat er is besloten om de stekker uit het programma te trekken na het kaars-verhaal van Johan Derksen. Donderdag kondigde Derksen al aan per direct met Vandaag Inside te willen stoppen.

“Johan Derksen heeft bevestigd dat hij stopt met zijn werkzaamheden voor het programma Vandaag Inside. René van der Gijp en Wilfred Genee hebben aangegeven dat ook zij onder deze omstandigheden het programma niet willen voortzetten”, aldus het bedrijf van John de Mol in een persbericht.

Afgelopen dinsdag vertelde Johan Derksen in Vandaag Inside dat hij op 24-jarige leeftijd na een stapavond een door de alcohol bewusteloos geraakte vrouw naakt achterliet met een kaars tussen de benen. Donderdagmiddag trok hoofdsponsor TOTO zich terug en raakte Johan zijn radioshow kwijt.

Na het succes van de dagelijkse talkshow De Oranjezomer tijdens de sportzomer van 2021 startte Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp op 10 januari 2022 met de dagelijkse show VI Vandaag, later Vandaag Inside. Iedere dag besprak het trio met een wisselende tafelgast de actualiteit.

Op de plek van Vandaag Inside zendt SBS6 vanavond Het Roer Om uit.