Deze week in GTST: Komt Agaath door toedoen van Janine tot inkeer?
Bron: RTL/Geert de Lange

Deze week in GTST: Komt Agaath door toedoen van Janine tot inkeer?

Geschreven door Annemarie van der Ploeg Laatste update:

Elke maandag blikt Annemarie vooruit op de komende week in GTST.

Gaat Agaath van Dijnselburg het flatgebouw inderdaad verkopen? Wat is zij van plan met Ludo als Janine uit de school klapt. Agaath zegt niets te verbergen te hebben. Als Janine over de dood van Betsy begint, wordt Agaath boos. Opeens komt Agaath praten met Janine.

Er volgt een ogenschijnlijk emotionele bekentenis. Meent Agaath wat ze zegt? Janine stelt daarop haar eisen om alle mankementen in het flatgebouw op te lossen. Van Dijnselburg praat ook met Lynn over de oplossingen als zij met Janine naar de Rozenboom komt. Maar is Agaath daadwerkelijk van goede wil?

Julian en Marwan hebben een probleem nadat de auto met buit is meegenomen. Wat moeten ze nu doen en wat wil Philippa? Ze zet de twee onder druk. Nu Julian niets meer kan bijverdienen heeft hij thuis ook problemen. Kan Merel nu wel op kamers? Saskia wil van hem weten wat er is.

Als Julian Philippa dreigt naar de politie te gaan, krijgt Marwan problemen bij de Buurtsuper. Zit Philippa hier misschien achter? Als er iemand komt om het probleem op te lossen, blijkt dit geen toeval te zijn. Iemand heeft hem te grazen genomen. Dan komt Philippa nog een keer langs met een pluche beestje voor Tom. Dan wordt alles duidelijk.

Henk en Steef hebben zich in de nesten gewerkt. Hoe loopt de chantage af? Krijgen zij wat ze willen? Als er een tas met wordt neergegooid op het afgesproken punt, blijkt er geen geld in te zitten maar wat anders.

De eigenaar van de duif pakt Steef vast. Hij voelt zich bedrogen. Maar kan alles zonder tussenkomst van de politie worden opgelost? Laura weet nog wel een extra karweitje wat Henk en Steef voor de eigenaar van de duif kunnen doen.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!