Vanavond op tv: Acht B&B-eigenaren starten zoektocht naar liefde
Bron: RTL

Vanavond op tv: Acht B&B-eigenaren starten zoektocht naar liefde

Geschreven door Daniël Schalk

Acht vrijgezelle B&B-eigenaren beginnen vanavond op RTL4 aan hun zoektocht naar de liefde van hun leven in het tweede seizoen van het tv-programma B&B Vol Liefde. De komende weken krijgen de Nederlandse B&B-eigenaren in hun bed and breakfast ergens in Europa vier potentiële partners op bezoek.

Het tweede seizoen draait om de 48-jarige Astrid uit Oostenrijk, de 31-jarige Denise uit Spanje, de 54-jarige Hans uit Italië, de 60-jarige Hans uit Frankrijk, de 31-jarige Martijn uit Portugal, de 49-jarige Natasja uit Frankrijk, de 50-jarige Richard uit Portugal en tot slot de 68-jarige Ted uit Spanje, de oudste.

Art Rooijakkers neemt dit seizoen niet de rol van presentator op zich. Art kampt met problemen aan zijn stembanden en is daar in het najaar aan geopereerd. Door de operaties heeft Art verschillende tv-klussen moeten afzeggen, waaronder het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. Er is geen andere presentator.

Ik Weet Er Alles Van!

Voorafgaand aan B&B Vol Liefde zal iedere werkdag vanaf 20:00 uur de quiz Ik Weet Er Alles Van! te zien zijn. Het nieuwe seizoen start wederom met een VIP-week. BN’ers die meedoen zijn onder meer GTST-actrice Dilan Yurdakul, omroepbaas Jan Slagter, oud-pornoster Bobbi Eden en tv-kok Rudolph van Veen.

B&B Vol Liefde is vanaf vanavond, elke werkdag, om 20:30 uur te zien bij RTL4. Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde 2022? Word lid van onze Facebook-groep!