Vanavond op tv: Singles zoeken ware liefde in derde reeks B&B Vol Liefde
Bron: RTL

Vanavond op tv: Singles zoeken ware liefde in derde reeks B&B Vol Liefde

Geschreven door Daniël Schalk

De populaire datingshow B&B Vol Liefde keert vanavond terug op RTL4 voor alweer haar derde seizoen. In de nieuwe reeks gaan opnieuw acht vrijgezelle B&B-eigenaren op zoek naar de liefde van hun leven. In hun bed and breakfast ergens in Europa ontvangen zij verschillende vrijgezelle Nederlanders.

Afgelopen december werden elf single B&B-eigenaren door Art Rooijakkers voorgesteld. De acht kandidaten die de meeste brieven hebben ontvangen, gaan de komende weken op RTL4 op zoek naar hun prins of prinses op het witte paard. De kijkers zijn getuigen van hun zoektocht naar de ware liefde.

Dit seizoen worden Bram (Zweden), Debbie (Spanje), Joy (Spanje), Leendert (België), Marian (Portugal), Martijn (Thailand), Petri (Frankrijk) en Walter (Frankrijk) gevolgd. Debbie is een oude bekende. Zij wilde al aan het eerste seizoen meedoen, maar ontving toen niet genoeg aanmeldingen van mannen.

Voor het tweede seizoen oprij is er geen presentator. Art presenteerde wel de voorstel-aflevering, maar is niet te zien in de rest van het seizoen. Nadat hij het eerste seizoen had gepresenteerd, werd hij vorig jaar vervangen door een voice-over vanwege stemproblemen. Hij keert dit seizoen niet terug.

Luister B&B De Podcast over B&B Vol Liefde. Te vinden in alle podcast-apps.

B&B Vol Liefde is vanaf vanavond, iedere werkdag, om 20:30 uur te zien op RTL4. Niks missen en meepraten over B&B Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!