Naam van nieuwe voetbaltalkshow op Veronica bekend
Bron: Talpa / Wessel de Groot

Naam van nieuwe voetbaltalkshow op Veronica bekend

Geschreven door Daniël Schalk

De naam van de nieuwe voetbaltalkshow met Wilfred Genee op Veronica is bekend. De opvolger van Veronica Inside heet Veronica Offside. Dat heeft Talpa bekendgemaakt. Offside is het Engelse woord voor de voetbalterm buitenspel. Veronica Offside zal vanaf 15 augustus iedere maandag en vrijdag te zien zijn.

Wilfred wordt in Veronica Offside bijgestaan door analisten Wesley Sneijder, Andy van der Meijde en Wim Kieft. Het programma is semi-live, dat betekent dat het iets eerder wordt opgenomen maar onbewerkt wordt uitgezonden. Dit komt omdat Wilfred aansluitend Vandaag Inside presenteert op SBS6.

Veronica Offside neemt het op tegen het eerder geflopte VTBL. RTL komt net als Talpa iedere maandag en vrijdag om 20:30 uur met een voetbalshow. VTBL wordt afwisselend gepresenteerd door Frank Evenblij en Simon Zijlemans. VTBL start op maandag 8 augustus, een week voordat Veronica Offside begint.

Veronica Offside is vanaf 15 augustus, iedere maandag en vrijdag, om 20:30 uur te zien op Veronica. Vandaag Inside is vanaf 15 augustus weer iedere werkdag om 21:30 uur te zien op SBS6.