Zó gaat het nu met Astleigh & Rowan uit Married At First Sight
Bron: RTL / Nander de Wijk

Zó gaat het nu met Astleigh & Rowan uit Married At First Sight

Geschreven door Daniël Schalk

Hoe gaat het nu met Astleigh & Rowan? Showbizznetwork.nl zocht het uit!

Astleigh en Rowan bewijzen dat Married At First Sight wel degelijk succes kan opleveren. Astleigh en Rowan waren het tweede koppel dat trouwde in het zevende seizoen van Married At First Sight en zijn nog altijd dolgelukkig samen. Via Instagram laten de tortelduifjes veelvuldig zien hoe gelukkig zij samen zijn.

‘Cirkel is rond’

Astleigh en Rowan trouwden zonder huwelijksaanzoek, maar in juli ging Astleigh tijdens een vakantie op Ibiza alsnog op zijn knieën. “De cirkel is rond, wat is een huwelijk zonder aanzoek?! Wij doorlopen de liefde op onze eigen bijzondere manier”, schreef het stel op Instagram bij een video van het aanzoek.

Gelukkig zei Rowan opnieuw ‘ja’, maar er komt geen nieuwe bruiloft. “De huwelijksdag was al zo bijzonder dat het wel echt als onze trouwdag voelt, maar het aanzoek is wel een echte bevestiging dat we opnieuw voor elkaar kiezen”, vertelde Rowan aan RTL Boulevard. Ook kinderen komen er voorlopig nog niet. “We gaan eerst van elkaar genieten, maar de wens is er wel voor de toekomst”, aldus Rowan.

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!