Jurre Geluk helpt mensen met seksuele vragen in Sekskliniek
Bron: Tom Cornelissen

Jurre Geluk helpt mensen met seksuele vragen in Sekskliniek

Geschreven door Pieter Jongsma

Jurre Geluk gaat voor BNNVARA het programma Sekskliniek presteren. Het programma geeft antwoord op brandende vragen of zorgen op het gebied van seks. Een team van drie experts staat voor ze klaar: huisarts Leroy, soa-arts Menne en sekscoach Inge.

Zij helpen bij de meest uiteenlopende zaken: zorgen om een te grote rechter schaamlip, de beste standjes bij overgewicht, bef- en vinger tips, vaginisme en vragen over anale seks. Presentator Jurre Geluk ontvangt de gasten en begeleidt ze naar de wachtkamer waar iedereen elkaar ontmoet op de grote bank.

Jurre Geluk: "In dit programma ontmoet ik mensen die zich heel kwetsbaar opstellen met hun vragen over seks, liefde en hun lichaam. Ik heb groot respect dat ze hun onzekerheden op televisie willen delen. Laat ze je inspireren. Want praten over seks is alleen maar goed. En leuk." In de eerste aflevering komt Merel de kliniek binnen. Ze heeft een gevoelloze clitoris en wil weten waar het vandaan komt. Jamirho komt voor een soa-test. Hij doet het acht van de tien keer onveilig, want hij vindt condooms onpersoonlijk.

Sekskliniek is vanaf dinsdag 30 augustus om 21.15 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.