Martin overweegt vrijwillig vertrek uit Een Jaar Van Je Leven
Bron: Talpa / William Rutten

Martin overweegt vrijwillig vertrek uit Een Jaar Van Je Leven

Geschreven door Daniël Schalk

Deelnemer Martin overweegt om vrijwillig uit de SBS6-show Een Jaar Van Je Leven te stappen. Martin heeft een flinke aanvaring gehad met medekandidaat Jeffrey. Afgelopen dinsdag ging Jeffrey tegen Martin te keer. “Je bent niks en je kan niks!”, schreeuwde Jeffrey naar de manager van de maand.

Martin zit sinds de aanvaring met Jeffrey niet lekker in zijn vel. In gesprek met Alicia en Madeleine onthulde Martin vanmorgen dat hij met de gedachte speelt om naar huis te gaan. Martin wil het gesprek met de coach dat voor morgen op de planning staat afwachten en daarna de knoop doorhakken.

Een Jaar Van Je Leven begon op 30 augustus 2022 met 40 deelnemers, daarvan zijn er nu nog 33 over. Martin is niet de enige die overweegt de loods te verlaten, ook Eunice heeft het plan om haar verplichte 24 uur bedenktijd aan te vragen. Pas als je na 24 uur nog achter de keuze staat mag je naar huis.

Er zijn al vier deelnemers vrijwillig vertrokken. Wesley was de eerste die vrijwillig zijn koffer pakte, daarna volgden Quincy, Bert en Tommy-Lee. In principe wordt de groep door eliminatieopdrachten steeds kleiner. De deelnemer die als laatste over is wint de prijzenpot van maximaal één miljoen euro.

Niks missen en meepraten over Een Jaar Van Je Leven? Word lid van onze Facebook-groep!