Quincy overweegt vrijwillig vertrek uit Een Jaar Van Je Leven
Bron: Talpa / William Rutten

Quincy overweegt vrijwillig vertrek uit Een Jaar Van Je Leven

Geschreven door Daniël Schalk

Deelnemer Quincy overweegt om net als Wesley vrijwillig de loods van Een Jaar Van Je Leven te verlaten. De 23-jarige Quincy maakt zich zorgen om zijn gezondheid vanwege het gebrek aan eten. Hij heeft zijn 24 uur aangevraagd, wat inhoudt dat hij één dag de tijd krijgt om over zijn beslissing na te denken.

De bewoners hebben met een spel 600 euro verdiend, maar dit is volgens Quincy niet goed besteed. Martin, die is verkozen tot manager van de maand en in die rol verantwoordelijk is voor de boodschappen, heeft wederom rijst gekocht. Als Quincy achter zijn keuze blijft staan, vertrekt hij morgen rond 13:30 uur.

Twee dagen geleden besloot de 27-jarige Wesley vrijwillig te vertrekken. Hij vroeg maandag zijn 24 uur aan en vertrok dinsdag. Wesley speelde al een paar dagen met de gedachte om naar huis te gaan, omdat hij zijn vriendin en dagelijkse bezigheden miste. “Ik voel mij hier niet op mijn gemak”, zei hij.

Veertig deelnemers stonden vorige week dinsdag, 30 augustus, aan de start van Een Jaar Van Je Leven. Door middel van eliminatieopdrachten wordt de groep steeds kleiner. Degene die als laatste over is wint de prijzenpot van maximaal één miljoen euro. Momenteel zijn er nog 37 deelnemers over.

Niks missen en meepraten over Een Jaar Van Je Leven? Word lid van onze Facebook-groep!