BOOS wint Televizier-Ster voor onthullingen over The Voice
Bron: BNNVARA / Jeroen Werkhoven

BOOS wint Televizier-Ster voor onthullingen over The Voice

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

BOOS wint de allereerste Televizier-Ster Impact. De prijs is bedoeld voor het programma dat het afgelopen jaar de meeste impact heeft gemaakt. Genomineerd waren GTST voor de verhaallijn over seksueel geweld, Make Up Your Mind met Carlo Boszhard en BOOS voor hun aflevering over The voice of Holland.

De Televizier-Ster Impact is in het leven geroepen om programma’s te eren die iets los hebben gemaakt in de samenleving. Televizier had tien programma’s geselecteerd, waarna het publiek de winnaar mocht kiezen. Door de nieuwe prijs zijn de Televizier-Sterren Presentator en Presentatrice samengevoegd.

Er was ook kritiek op de introductie van de nieuwe prijs. Volgens RTL Boulevard-verslaggever Joost Maiburg had Televizier de prijs speciaal voor BOOS in het leven geroepen ‘om te voorkomen dat er straks een discussie ontstaat waarin mensen zeggen dat BOOS zoveel impact had en nergens genoemd wordt.’

Showbizznetwork.nl brengt je 24/7 alle ins en outs over jouw favoriete tv-programma’s. Niks missen? Volg ons dan voor de laatste updates op Facebook, Twitter en Instagram!