Married At First Sight vanaf déze datum twee dagen per week op tv
Bron: RTL

Married At First Sight vanaf déze datum twee dagen per week op tv

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Het nieuwe seizoen van Married At First Sight is vanaf 3 januari 2023 twee keer per week te zien op RTL4. Dat blijkt uit het programmaschema van RTL4 voor januari. Het populaire trouwprogramma met Carlo Boszhard start op dinsdag 3 januari en is volgens iedere dinsdag- en woensdagavond te zien.

In 2020 was Married At First Sight ook al twee keer per week op RTL4 te zien, toen op maandag- en dinsdagavond. Een seizoen later was Married At First Sight weer één keer per week te zien. Nu maakt RTL daar weer twee keer per week van. De uitzendingen starten iedere dinsdag en woensdag om 20:30 uur.

In Married At First Sight worden singles die elkaar nog nooit eerder hebben gezien aan elkaar gematcht door wetenschappelijk onderzoek. De deelnemers, die door een team van experts aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het allereerst op hun bruiloft. De presentatie is in handen van Carlo Boszhard.

Married At First Sight is vanaf 3 januari, iedere dinsdag en woensdag, te zien op RTL4. Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!