Max Verstappen fel bekritiseerd om attributen in zijn huis

Max Verstappen fel bekritiseerd om attributen in zijn huis

Geschreven door Redactie

Kersverse Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen geniet volop van de winterstop. In november reed hij de laatste race van het seizoen in Abu Dhabi, waarna de winterstop van start ging. Begin maart hoeft de Formule 1-coureur pas weer aan de start te verschijnen van het nieuwe Formule 1 seizoen.

Genoeg tijd dus om andere zaken te ondernemen. Zo kreeg hij in Monaco vrienden over de vloer, waaronder Susanna Klibansky, bekend van de nieuwe Nederlandse real life serie The Real Housewives. Echter leverde dit bezoekje uiteindelijk een hoop kritiek op. Op beelden die gemaakt werden tijdens het bezoek van Klibansky zijn namelijk pikante interieuraccessoires te zien in het appartement van Verstappen.

De Nederlander kreeg internationaal veel commentaar via Twitter. Twitteraars vinden het namelijk niet kunnen dat dergelijke pikante woonaccessoires te zien zijn in een huis waar ook kinderen wonen. Max Verstappen is namelijk stiefvader van de 4-jarige dochter van vriendin Kelly Piquet.

Twitteraars spraken er schande van dat Verstappen dergelijke seksuele attributen in zijn woonkamer heeft staan. Vooral de Engelsen spraken er schande van, al heeft het er alle schijn van dat er bij de Britten nog een hoop oud zeer zit over de titelstrijd in 2021 tussen Engelsman Lewis Hamilton en Max Verstappen. Sinds Verstappen op wonderbaarlijke wijze de titel wist te winnen in de laatste ronde in Abu Dhabi ten koste van Hamilton is de Nederlander niet erg populair aan de andere kant van de Noordzee.

In de online casino’s is Verstappen echter een stuk populairder. Er wordt namelijk alweer volop ingezet op de winnaar van volgend seizoen en de winnaar van de eerste Grand Prix van het seizoen in Bahrein. Aartsvijand Lewis Hamilton is als tweede favoriet aangemerkt door de bookmakers.