Vanavond op tv: Deelnemers vierde reeks B&B Vol Liefde stellen zich voor
Bron: Pixabay

Vanavond op tv: Deelnemers vierde reeks B&B Vol Liefde stellen zich voor

Geschreven door Daniël Schalk

De single B&B-eigenaren die in het vierde seizoen van B&B Vol Liefde de ware hopen te vinden stellen zich vanavond voor. In een speciale aflevering op RTL4 worden de kandidaten geïntroduceerd. De vrijgezelle B&B-houders vertellen vanavond wat ze in een partner zoeken. Men kan zich daarna aanmelden.

Niet alle B&B-eigenaren die zich vanavond voorstellen zullen volgend jaar op televisie te zien zijn. Alleen degene die de meeste aanmeldingen ontvangen gaan in het spraakmakende televisieprogramma op zoek naar de liefde van hun leven. In de afgelopen twee seizoenen werden er acht B&B-eigenaren gevolgd.

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde zal in de zomer van 2024 te zien zijn. Maandag gaat op RTL4 een winterse spin-off van de datingshow van start, waarin Nederlandse wintersportondernemers op zoek gaan naar de liefde. Er is al een tweede seizoen aangekondigd, waaraan een oud-deelnemer meedoet.

B&B Vol Liefde: De Aftrap is vanavond, 14 december, om 20:30 uur te zien op RTL 4. Niks missen en meepraten over B&B- en Winter Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!