Vanavond op tv: Vijf singles op zoek naar de ware in Winter Vol Liefde
Bron: RTL

Vanavond op tv: Vijf singles op zoek naar de ware in Winter Vol Liefde

Geschreven door Daniël Schalk

De winterse spin-off van B&B Vol Liefde gaat vanavond van start. In het eerste seizoen van Winter Vol Liefde gaan vijf wintersportondernemers op zoek naar de liefde. Dit zijn horecamedewerker Benjamin (29), huisjesverhuurder Edith (51), wildernisgids Guido (43), hoteleigenaar Marco (55) en makelaar Saul (29).

De deelnemers van Winter Vol Liefde hebben Nederland ingeruild voor prachtige sneeuwgebieden. Ze hebben hun droom verwezenlijkt door een leven op te bouwen in Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Zwitserland, maar aan hun zijde ontbreekt een geliefde. In Winter Vol Liefde hopen ze de ware te vinden.

Er is al een tweede seizoen van Winter Vol Liefde aangekondigd. Eén van de deelnemers van de tweede reeks is Ruud, die in het tweede seizoen van B&B Vol Liefde op bezoek ging bij B&B-eigenaar Astrid in Oostenrijk. Ruud werd niet verliefd op Astrid, maar wél op Oostenrijk. Hij werkt daar nu als skiliftbediende.

Ook B&B Vol Liefde krijgt een nieuw seizoen. De deelnemers die in 2024 op zoek willen naar de liefde hebben zich afgelopen donderdag voorgesteld. Degene die de meeste aanmeldingen ontvangen zijn in het vierde seizoen terug te zien. Er wordt ook al gezocht naar B&B-eigenaren voor het vijfde seizoen in 2025.

Winter Vol Liefde is vanaf vanavond, van maandag t/m donderdag, om 20:30 uur te zien op RTL4. Niks missen en meepraten over Winter Vol Liefde? Word lid van onze Facebook-groep!