Op deze datum start de nieuwe realityshow De Bondgenoten
Bron: Talpa / William Rutten

Op deze datum start de nieuwe realityshow De Bondgenoten

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De nieuwe realityshow De Bondgenoten start over ongeveer twee maanden. Jan Versteegh zal de dagelijkse show gaan presenteren. De Bondgenoten start eind oktober en begint met een speciale kick-off aflevering.

In de speciale afleveringen worden de eerste zestien deelnemers bekend en ze arriveren op de luxe locatie waar te gaan samenleven. Tijdens een speciale ceremonie vormen ze vier teams van vier. Een maand lang zijn de vier teamleden elkaars bondgenoten, die elkaar hard nodig hebben om kans te maken op 100.000 euro.

Aan het einde van de maand zijn ze elkaars tegenstanders… en moeten ze elkaar laten vallen als ze er zélf vandoor willen gaan met de hoofdprijs. Om de vertrekkende deelnemers te kunnen vervangen, blijft Talpa op zoek naar mensen die de strijd om die grote geldprijs durven aan te gaan. Opgeven kan via www.sbs6.nl/debondgenoten.

De Bondgenoten is zondag 22 oktober om 21:30 uur te zien op SBS6 en daarna iedere werkdag om 19:45 uur. Niks missen en meepraten over De Bondgenoten? Word lid van onze Facebook-groep!