Married At First Sight - Match or Mistake: Blijf achterom kijken, je bent getrouwd met een Psycho Latina
Bron: RTL / Jasper Suyk

Married At First Sight - Match or Mistake: Blijf achterom kijken, je bent getrouwd met een Psycho Latina

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling

De zenuwen gieren bij Wendy en Jeroen door het lijf en dat uit zich bij Wendy in een wat vreemd lachje. Een onzeker lachje. Mijn eerste indruk is, dat ze niet zo gecharmeerd is van een kale biljartbal maar misschien zit ik er naast. Het gesprek komt na de huwelijksvoltrekking ook maar moeilijk op gang.

Ik zou wel op je afstappen in de kroeg. Nou ik niet op jou!

Jeroen zou zeker op Wendy afgestapt zijn in de kroeg, maar andersom is dat absoluut niet het geval. Wendy valt op het ‘Bad-Boy’ type en eerlijk is eerlijk, Jeroen is álles behalve dát! De kus tijdens de fotoshoot is dan ook erg ongemakkelijk.

Het sneaker verhaal komt al gauw op tafel en Jeroen vertelt er enthousiast over. Zijn eerste klant is al binnen. De zoon van Wendy ziet het helemaal zitten om samen met Jeroen sneakers te gaan maken. Nou eerst maar even de huwelijksreis samen overleven.

Vertrouw je mij? Ik ken je niet

Als een ware gentleman tilt Jeroen Wendy over de drempel van de bruidssuite. Die laatste wordt daar wel érg ongemakkelijk van. Jeroen is veel....héél veel. Hij vraagt haar de oren van haar hoofd en Wendy wil maar één ding, namelijk slapen! 

‘Niet zo pushen Jeroen’ is mijn idee. Je kunt ook gewoon té veel je best willen doen. Ik sta er dan ook hélemaal niet van te kijken dat ze niet samen wakker worden. Zelfs een rondje racen is geforceerd, alleen Jeroen ziet dat niet. Hij wil wel graag even de bevestiging van Wendy dat hij gewonnen heeft. Ik zie Wendy alleen maar denken 'laat me met rust'.

Ik voel me zo eenzaam

Als ik Jeroen hoor praten, dan hoor ik een hulpverlener praten. Een gratis ‘praat sessie’ voor Wendy, die eigenlijk alleen maar moe is en wil slapen. Jeroen voelt zich eenzaam en dat woord hoor ik regelmatig terugkomen.

Wéér krijg ik dat nare gevoel dat Jeroen met name erg veel praat en daarbij weinig zegt. Misschien handig om ook eens te luisteren naar Wendy. Dan hoeft zij zich niet in allerlei ongemakkelijke bochten te wringen. Je moet wel blind zijn als je niet ziet dat Wendy zich steeds verder terug trekt. Ik zie hier al een dikke vette MISTAKE!

Once a cheater always een cheater!

Ook van Manuela krijg ik jeuk. Alles aan haar is overdreven en geforceerd. De manier waarop ze praat. Elke zin eindigt ze met een vraagteken. Is dat omdat ze de bevestiging zoekt? En dan constant die opmerking dat ze een ‘psycho Latina’ is.

Wat doet een ‘psycho Latina’? Ik krijg visioenen van een met messen zwaaiende vrouw en ook Silio krijgt het wel een beetje benauwd. Niet leuk dat jaloerse gedrag. Toch vertelt hij haar dat hij in het verleden wel eens vreemd is gegaan. OOOOPS....ik zou het licht maar aanlaten vannacht jongen!

Manuela heeft begrip voor het vreemdgaan van Silio

Hoor ik de ‘psycho Latina’ nou serieus zeggen dat ze wel begrip heeft voor het vreemdgaan van Silio? Hij bevond zich tenslotte in een andere fase van zijn leven. Huh? Dit klinkt niet heel erg ‘psycho’ alhoewel ik meer de indruk heb dat Manuela het allemaal aan het bagataliseren is voor zichzelf. Het is maar wat je wilt zien meisje. Hier trap ik niet in.

Je danst écht slecht!

Zelfs de ‘Bachata’ danst Manuela overdreven. Boven haar hoofd verschijnt een ballonnetje met de tekst ‘Ziet iedereen wel hoe los ik in mijn heupen ben?’ (Echt werkelijk alles is aan het schudden) en Silio krijgt meteen een sneer dat hij slecht danst. En bedankt.

Manuela krijgt éven een lesje van Silio hoe je de Bachata echt moet dansen en ik zie een totale switch bij haar. Ineens kan hij super goed leiden en dansen. Silio geeft Manuela een mager zesje voor haar dans skills. Tja een Bachata dansen is meer dan alleen wat met je billen schudden.

Sensuele handen op je lijf

Jeff en Victory komen aan op Cyprus en zijn zwaar onder de indruk van het uitzicht en van elkaar. Echt té lief hoe Jeff steeds vraagt of Victoria om haar gemak is. Ja Jeff, dit is wel even iets anders als Texel. Dit soort bomen groeien daar niet.

Ze gaan lekker met z’n tweetjes en dat is een mooie gelegenheid voor seksuoloog Steven om te testen hoe ze reageren op aanrakingen. Ja hoor, een massage en Victoria ligt er een beetje vreemd bij, op haar elleboog om alles maar vooral in de gaten te kunnen houden. Ontspan Vic...ontspan! Jeff slaagt met vlag en wimpel en de massage smaakt naar meer. En meer krijgt hij die middag al, met als afsluiting een romantisch diner aan het strand. Hier zie ik wel wat ontstaan.

Zit de rekening in dat kistje?

Waar het waarheidskistje voor veel mensen wat problemen en nare gevoelens oplevert, is dat bij Victoria en Jeff niet het geval. Victoria is iets moeilijker met eten, maar meer kan Jeff niet verzinnen en Vic kan zelfs helemaal niets bedenken. Jeff vult het zelf maar even in. Oké zijn lengte dan maar, maar daar merk je niets meer van als je in bed ligt. Mooi. Ik zeg MATCH!

Als je het gaatje maar vindt

Ginger en Ollie gaan samen golfen en Ollie heeft een behoorlijk hoge dunk van zijn eigen golf skills die Ginger zwaar in twijfel trekt.

Wat heeft Ginger gedacht toen ze haar outfit uitzocht voor dit partijtje golf? Het is wel duidelijk wat Ollie denkt want die geniet met name van het uitzicht op kruishoogte. Die opmerking er nog achteraan ‘als je het gaatje maar weet te vinden’ doet de deur dicht. Heel lang blijft Ollie niet meer celibaat. Nou is hij dat nog ook nog maar drie maanden. Voor mij klinkt het interessanter dan dat het werkelijk is.

Ginger gedraagt zich met name ‘stout’ en uitdagend. Kijk maar uit Ollie want hier is een dame bezig om te testen hoe stevig jij in je celibate schoenen staat!

Een kus heb je al gehad...en doooorrrrr

testosteron Jack loopt érg hard van stapel en hij probeert Marissa te corrigeren waar hij kan. Niet handig Jack. Waarom heb jij constant die bevestiging nodig dat je leuk bent? Marissa is echt veel te nuchter voor onzekere Jack.

Des te meer Jack op het gaspedaal trapt des te harder remt Marissa af. ‘Hoezo wil je nog een kusje? Je hebt er nét een gehad’. Marissa wil dooooorrrrrr!! Communiceren kunnen ze wel, maar of dat genoeg is?

Altijd luisteren naar je vrouw

Roy dacht de Griekse zon wel te kunnen trotseren en zonnebrand-creme? Nee joh waarvoor. Ik verbrand nooit. Nou dat is te zien Roy. Dat wordt weinig en zeker niet comfortabel slapen. Roy is zó verbrand dat de vellen er waarschijnlijk een paar dagen later los aan hangen. Daar helpt geen after-sun meer tegen.

Samen cocktails maken is wel heel erg romantisch, maar waarom constant dat corrigeren Roy?  Rosa vindt dat niet heel erg grappig. Roy ziet potentie in hun relatie, ik helaas niet. Lachen en lol is niet voldoende. Kort door de bocht gezegd vindt ze je gewoon niet knap en dan is ‘de binnenkant’ niet voldoende! Het waarheidskistje bevestigd dat. Ze valt niet op zijn uiterlijk en was niet op hem afgestapt in de kroeg. AUWWW!

Coming up: Manuela maakt toekomstplannen en Jeff staat doodsangsten uit.

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!