Deze programma's maken kans op de Gouden Televizier-Ring
Bron: RTL

Deze programma's maken kans op de Gouden Televizier-Ring

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

B&B Vol Liefde (RTL4), De Oranjezomer (SBS6) en Oogappels (NPO 1) maken kans op de Gouden Televizier-Ring 2023, de publieksprijs voor beste televisieprogramma van het jaar. De drie genomineerden zijn donderdagavond in RTL Boulevard bekendgemaakt.

Andere programma's die dit jaar in de race waren voor de felbegeerde Televizier-Ring waren Mocro Maffia, Niet Klein Te Krijgen, Dertigers en Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt. Zij kregen niet voldoende stemmen om het tot de laatste drie te schoppen.

Bertie Wieringa, Kim van Kooten en Robert de Hoog zijn genomineerd voor de Televizier-Ring Acteur. André van Duin, Héléne Hendriks en Raven van Dorst zin genomineerd voor de Televizier-Ring Presentator. Monica Geuze, NPO3 en de Politie zijn genomineerd voor de Televizier-Ring Online-videoserie. Jurre Geluk, Monica Geuze en Noa Vahle strijden om de Televizier-Ring Talent.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is op donderdag 12 oktober te zien bij AVROTROS op NPO 1. De presentatie is in handen van Jan Smit en Peter Pannekoek.