Wilfred Genee strikt lijsttrekkers voor eerste SBS6-debat in 20 jaar
Bron: Talpa / William Rutten

Wilfred Genee strikt lijsttrekkers voor eerste SBS6-debat in 20 jaar

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

De lijsttrekkers van de vier grootste politieke partijen in de peilingen gaan in aanloop naar de verkiezingen met elkaar in debat onder leiding van Vandaag Inside-presentator Wilfred Genee. Het is voor het eerst sinds 2003 dat SBS6 een verkiezingsdebat organiseert. Het debat is op donderdag 16 november te zien.

Op basis van de actuele peilingen doen Pieter Omtzigt (NSC), Dilan Yeşilgöz-Zegerius (VVD), Frans Timmermans (PvdA/GroenLinks) en Geert Wilders (PVV) mee aan het eerste SBS6-debat. Wilfred wordt tijdens het debat bijgestaan door politiekverslaggevers Merel Ek en Sam Hagens van Hart van Nederland.

Aansluitend aan het debat is Vandaag Inside te zien, waarin Wilfred met Johan Derksen en René van der Gijp terugblikt op het debat. Vandaag Inside is op deze avond eenmalig vanaf 22:00 uur te zien, een halfuur later dan normaalgesproken. Het debat wordt geproduceerd door TVBV, het bedrijf van Jeroen Pauw.

Het debat is 16 november om 20:30 uur te zien op SBS6. Aansluitend is Vandaag Inside te zien. Niks missen en meepraten over Vandaag Inside? Word lid van onze Facebook-groep!