Vanavond op tv: Lijsttrekkers delen toekomstvisie tijdens groots debat in Ahoy
Bron: AVROTROS / Nico Kroon

Vanavond op tv: Lijsttrekkers delen toekomstvisie tijdens groots debat in Ahoy

Geschreven door Daniël Schalk

Pieter Jan Hagens leidt vanavond een groots verkiezingsdebat tussen zes lijsttrekkers vanuit Rotterdam Ahoy. Dilan Yesilgöz (VVD), Frans Timmermans (GL/PvdA), Geert Wilders (PVV), Rob Jetten (D66), Pieter Omtzigt (NSC) en Caroline van der Plas (BBB) delen in het debat hun toekomstvisie voor Nederland.

Het thema van het debat is de toekomst van Nederland. De lijsttrekkers gaan met elkaar in debat over de onderwerpen migratie (VVD, PVV, NSC, D66), klimaat (GL/PvdA, PVV, BBB, D66) en economie & bestaanszekerheid (GL/PvdA, VVD, NSC, BBB). In de zaal zitten studenten van het mbo, hbo en de universiteit.

Het debat wordt georganiseerd door EenVandaag en is op hun tijdslot om 18:20 uur te zien. Vrijdag en zaterdag gingen de partijen die niet deelnemen aan het debat van vanavond in drietallen met elkaar in debat in EenVandaag. Pieter Jan Hagens leidde ook deze debatten, die gewoon in de studio plaatsvonden.

Het debat van EenVandaag is vanavond om 18:20 uur te zien op NPO 1. Het debat is ook gelijktijdig te horen op NPO Radio 1.