Molspiracy: Wat voor een spelletjes speelt Jeroen?
Bron: AVROTROS / Joy Hansson

Molspiracy: Wat voor een spelletjes speelt Jeroen?

Geschreven door Wilma Schotman Laatste update:

Elke dinsdag deelt Wilma in Molspiracy haar theorieën over Wie is de Mol? 

De vierde aflevering alweer van Wie is de Mol? Deze week was er geen tijd om iets lekkers te bakken. Het was prachtig weer, dus heerlijk gewroet in het zwarte zand… Erg toepasselijk voor Wie is de Mol?! Met schone handen aten we tijdens het kijken van Wie is de Mol, Marsjes. Ben benieuwd wat de kandidaten deze aflevering in hun 'mars' hebben om de mol op te sporen!

Een warenmarkt van grote waarde

Net voordat de eerste opdracht begint zien we een wit busje, al snel wordt er tijdens de eerste opdracht duidelijk dat Babs, Jip en Justin ook op de markt zijn. En zij zijn er niet om rustig rond te neuzen tussen al die mooie Mexicaanse spullen.

Rian, Anna en Jeroen mochten dit wel doen, kijken, afdingen, kopen. De sfeer was goed, Rian werd zelfs uitgenodigd om vaker mee te shoppen, door Jeroen.

Jeroen zocht grondig tussen de spullen en vond zowaar een masker. Is dit toeval of zet de acteur aan het einde van Wie is de Mol zijn masker af? Nu denk je, de mol wil toch liever in het fiets groepje zitten? Maar Jeroen “spitzt “ zijn oren en gebruikt zijn ogen om tussen de “berge(r) “ koopwaar te snuffelen, of speurt hij de markt af op zoek naar 3 kandidaten?

Bijziend? 

Helaas voor Jeroen, is het Babs, Jip en Justin gelukt om de 3 topito stukken bij elkaar te brengen. Tja, hoe zat het ook alweer met het zicht van een mol?! Dat is dan pech, want de mol wil natuurlijk zo min mogelijk kandidaten in de groep.

Na de furore op de markt, want ja, ze hebben 700 euro verdient… gaat de groep spelletjes spelen op een boot. Ze zijn zwaar teleurgesteld wanneer blijkt dat er 500 euro uit de pot gaat. Jeroen lijkt dit niet te begrijpen, maar hij is acteur, dus spelen dat je de fanatieke kandidaat bent, moet voor Jeroen een makkie zijn, toch?

Sleutelpositie 

Jeroen is de nederlaag al weer snel te boven. Er liggen sleutels op de tafel en hij biedt aan om een sleutel uit te zoeken. Wil hij hiermee bepalen wie er terugkomt? Is dit dan wellicht Babs, omdat zij de minste informatie heeft verzameld?

Wie is de Mol, eindigt met een cliffhanger. Want wie zit er in de geopende kist? Ik kijk nu alweer uit naar volgende week!

Meepraten over Wie is de Mol? Word lid van onze Facebook-groep!