Verraderlijke Post: Hey bro, we zijn net wakker man, ff rustig aan!
Bron: RTL / Tom Cornelissen

Verraderlijke Post: Hey bro, we zijn net wakker man, ff rustig aan!

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling Laatste update:

Lieve Kim... Vriendin!

Wat ben jij een zwoeger zeg. Je ogen spuwen af en toe vuur en als blikken konden doden, dan hadden er vast al een aantal mensen onder de tafel gelegen in de raadzaal. Een beetje jammer, dat je met name erg hard aan het werk bent voor de verraders...schat. Die hoeven alleen maar achterover te gaan zitten en om zich heen kijken wat er gebeurt...vriendin.

Die Jeremey met die opmerking over zijn lot wat hij gaat verbinden aan dat van Tom, blaast jou bijna omver. ‘Hey bro....we zijn net wakker man, ff rustig aan’. Goed zo Kim, hou Tom maar even lekker uit de wind. Vindt hij hélemaal niet erg!

Je vertelt het maar al te graag aan iedereen hoe dom het ‘bommetje’ van Jeremy was. Super verdacht. Hij móet wel een verrader zijn. Alleen dat uitgestreken smoelwerk van Jeremy al. Ik snap je verdenking wel.

Als goede assistent van de verraders wil jij absoluut weten wie er op de dodenlijst staan. Jij vindt dit niet grappig. Kathelijn krijg je niet met je mee, die speelt helemaal haar eigen spel en als je haar wilt bezoeken, kun je haar op de psychiatrische afdeling vinden, want Jeremy een verrader? No way!

Je had me een waanzinnig plezier kunnen doen door je pijlen op Ebru te richten. Ik begrijp niet dat jij met je ‘ietwat grote waffel’ je niet mateloos irriteert aan haar gekir. Je hebt toch wel in de gaten dat ze je probeert te imiteren met haar ‘gast - bro en vriend’ en niet te vergeten al die Engelse kreten. Die kreten maken jou juist uniek en ze passen ook bij je hele houding. Lekker vrijgevochten en met name lekker brutaal en Ebru vind ik vooral erg vervelend aanwezig en aanstellerig. 

Jij neemt de leiding in het domino spel en het hele team hangt aan je lippen. Jij weet precies hoe dit spel het beste gespeeld kan worden, maar helaas, het lijkt er in de verste verte niet op en nadat de eerste 20 steentjes zijn gevallen, blijven de andere 856 steentjes gewoon staan. Geen zilver!

En dan staan plotseling de 4 kandidaten voor je neus die geen sleutel vonden aan het begin van dit seizoen. Nou dat is duidelijke zaak. Jij vindt het verschrikkelijk want ze komen JOUW spel ‘interrupten’ en terwijl je poeslief zegt ‘nou wat léuk dat jullie er nog zijn, dat had ik niet verwacht’ zeg je er in 1 ademteug achteraan: “Die gaan er uit, als éérste!’

Die rode meid moet er meteen uit, als eerste, want je krijgt een héél naar gevoel bij haar. Fluister jij het de verraders maar even goed in, dan hoeven ze zelf niet meer na te denken. Jij weet het zeker, want rooie Jill is er een...een verrader! Overduidelijk. Jouw theorie is waterdicht!

Jill heeft een zwáre energie en je krijgt een knoop van haar in je maag. Ga door Kim, je doet het super goed....voor de verraders want het is voor mij wel duidelijk wie er van de 3 ‘nieuwe mensen’ vermoord gaat worden. Mohamed heeft het schild, dus die blijft sowieso nog even leven en Bep en Alex zijn veel te braaf. Bye bye Jill. Gaan de verraders je advies opvolgen?

Ondertussen vertrouwen mensen je niet écht omdat je zo’n enorme flapuit bent. Vertel iets tegen Kim en iedereen weet het binnen de kortst keren. Niet écht een compliment!

Aan de ronde tafel heb jij niet zoveel te vertellen. Jill wordt nog even door je gespaard, want misschien volgen de verraders je advies wel en vermoorden ze haar. Dan maar op Jeremy, want die is overduidelijk ook een verrader. Gelukkig leg je het Jeremy duidelijk uit: Ja Jer, je bent zó tekeer gegaan tegen Tom en die jongen zat nét met 1 kruimel cruesli in zijn mond...Ik ga je verbannen vriend’.

'Je kunt me hélemaal wegvegen. De manier zoals je praat, je stopwoordjes en je fanatieke spel in het belang van de verraders, echt hélemaal top! Ga vooral zo door Kim, je bent de leider van het 'Verraders Promotie Team'. Ik geniet van je spel maar kijk uit dat je zelf geen doelwit wordt.

Lieve groet,

Sonja

P.S.: Wat is er toch met al je shirtjes en hemdjes gebeurd? Té lang in de droger gezeten?

Niks missen en meepraten over De Verraders? Word lid van onze Facebook-groep!