Tweede seizoen That's My Jam verhuist naar NPO1
Bron: Omroep Zwart

Tweede seizoen That's My Jam verhuist naar NPO1

Geschreven door Pieter Jongsma

Het programma That's My Jam keert volgend jaar terug voor een tweede seizoen. Het tweede seizoen verhuist van NPO3 naar NPO1. Dat heeft Omroep Zwart vrijdag laten weten.

“Voor het eerste seizoen van Thats My Jam kregen wij behoorlijk wat complimenten, maar dat wij het tweede seizoen voor NPO 1 mogen maken is het grootste compliment. Het eerste seizoen was een geweldige combinatie van leuke gasten, spellen en vooral muziek, maar ik kan beloven dat dát in seizoen 2 alleen nog maar beter wordt. Meer herkenbaarheid, meer verbazingwekkend talent, meer verrassingen en nog meer plezier.” - Quinty Misiedjan

Seizoen 1 bereikte via diverse online kanalen maar liefst 11 miljoen kijkers. Met de verschuiving naar de zaterdagavond op NPO1 wil Omroep ZWART ook lineair een groter publiek gaan bereiken en van That’s My Jam een vaste waarde maken binnen de NPO-programmering, met als doel generaties en muzikale achtergronden blijvend met elkaar te verbinden.

That’s My Jam, geïnspireerd op de muziek segmenten van The Tonight Show met Jimmy Fallon, beleefde in 2023 zijn Nederlandse debuut op NPO3, dankzij Omroep ZWART.