Radio 6 Soul & Jazz Awards stembus open

Radio 6 Soul & Jazz Awards stembus open

Geschreven door Pieter Jongsma

Zojuist heeft Ruben Hein als eerste gestemd voor de Radio 6 Soul & Jazz Awards. De zanger maakte de namen van de genomineerden bekend en is kanshebber in drie categorieën. De stembus op radio6.nl is open. Luisteraars kunnen tot en met 2 oktober stemmen op genomineerden en bepalen zo de winnaars van de jaarlijkse radioprijzen.

Donderdag 3 oktober reikt Radio 6 de Soul & Jazz Awards uit. Trijntje Oosterhuis, Ruben Hein, Wouter Hamel, Sabrina Starke, Bo Saris en New Cool Collective treden op. De show in de Westerunie in Amsterdam wordt live op de publieke soul- en jazz zender uitgezonden.

 

De Radio 6 Soul & Jazz Awards bestaan uit zeven categorieën: Beste Artiest Man, Beste Artiest Vrouw, Beste Groep, Beste Album, Beste Single, Beste Soul & Jazz Talent en Beste Live Act. Op radio6.nl staan de genomineerden waarop gestemd kan worden. De awards gaan naar de beste Nederlandse soul- en jazz artiesten, gekozen door de luisteraars.

 

Het radiostation doet donderdag 3 oktober van 19.00 uur tot 23.00 uur rechtstreeks verslag van de show. DJ Rudy Mackay presenteert de voor- en nabeschouwingen. Om 20.00 uur is het showtime met optredens en award-uitreikingen. De podiumpresentatie is in handen van Winfried Baijens. De awardshow is ook in beeld live op radio6.nl en Cultura24 te volgen.

 

Radio 6 Soul & Jazz

Radio 6 is het publieke soul & jazz radiostation van Nederland. De luisteraar hoort hier vierentwintig uur per dag de beste soul en jazz. Van Miles Davis tot Caro Emerald en van Stevie Wonder tot Adele. Radio6.nl is het online platform met de radioplayer, live beelden uit de studio, het laatste muzieknieuws, de concerttips en alle achtergronden bij de programma's en gedraaide muziek.

Radio 6 Soul & Jazz is in heel Nederland te beluisteren via kabel, radio6.nl, mobiel, Radio 6 App, satellietontvanger en Digital Radio+. Ziewww.radio6.nl voor meer info of bel gratis 0800 - 026 26 66 voor informatie over de kabelfrequenties.