Tussenstand; Wie maakt er kans op de AVRO Gouden Radioring 2013?

Tussenstand; Wie maakt er kans op de AVRO Gouden Radioring 2013?

Geschreven door Pieter Jongsma

De verkiezing voor de AVRO Gouden RadioRing 2013 is nog in volle gang, maar zojuist heeft DJ Jan-Willem Roodbeen in de AVRO Roodshow op Radio 2 zijn luisteraars alvast een voorschot gegeven op de mogelijke uitslag aan de hand van een tussenstand.

Voor de tweede keer in de geschiedenis van de AVRO Gouden RadioRing wordt er een tussenstand opgemaakt. Deze is in alfabetische volgorde, zodat er geen conclusies kunnen worden verbonden aan de positie van een programma op de lijst. Op welke tien radioprogramma’s is tot nu toe het meeste gestemd?

Top-10 AVRO Gouden RadioRing Verkiezing 2013 op 17 oktober 2013

 

Definitief is deze top-10 zeker nog niet. Stemmen kan namelijk nog tot en met woensdag 31 oktober 14.30 uur via de stemsite radioring.avro.nl

Op donderdag 1 november worden de drie finalisten voor de AVRO Gouden RadioRing bekend gemaakt. Ook de drie finalisten in de categorieën Zilveren RadioSter Man en Zilveren RadioSter Vrouw worden dan aan het publiek gepresenteerd.

Tijdens Het RadioGala van het Jaar op donderdag 14 november wordt duidelijk wie de winnaars zijn. De AVRO zendt dit Gala om 20.00 uur live uit op Radio 2 en in beeld via 101TV.

 

Stemsite AVRO Gouden RadioRing 2013: radioring.avro.nl

Het RadioGala van het Jaar, donderdag 14 november 2013 vanaf 20.00 uur bij de AVRO op Radio 2.