Nieuwe woensdagavond RTL 4 met ‘Hotter Than My Daughter’ en ‘Love Hurts’

Nieuwe woensdagavond RTL 4 met ‘Hotter Than My Daughter’ en ‘Love Hurts’

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf vanavond komt RTL4 met een compleet nieuwe woensdagavond. De woensdagavond van RTL4 is de laatste weken succesvol. Vanavond is ‘Hotter Than My Daughter’  terug bij RTL4.

Naast ‘Hotter Than My Daughter’ zendt RTL4 een nieuwe drama serie uit ‘Love Hurts’ met in de hoofdrol Susan Visser is meteen na ‘Hotter Than My Daughter’  te zien bij RTL4.

Over ‘Hotter Than My Daughter’
Te lage decolletés, te korte rokjes, te strakke jurkjes en latex. Het zal je moeder maar wezen! In een nieuw seizoen ‘Hotter Than My Daughter’ doen dochters een noodoproep en schakelen de hulp in van Gordon en zijn team. De maat is vol en zij willen niets liever dan zich niet meer hoeven te schamen voor de uitbundige kledingstijl van hun moeder. Vanaf vanavond is te zien hoe deze moeders na een spectaculaire metamorfose veranderen in stijlvolle vrouwen waar hun kinderen trots op kunnen zijn.

Over ‘Love Hurts’
De liefde, het kan zo mooi zijn en je dolgelukkig maken. Maar helaas heeft de liefde ook een keerzijde die lelijk en pijnlijk kan zijn. Relatietherapeute Sarah van Asperen, gespeeld door Susan Visser, ondervindt dat dagelijks aan den lijve door de gesprekken die zij voert in haar praktijk. In de nieuwe dramaserie ‘Love Hurts’, vanaf vanavond te zien bij RTL 4, deelt zij die verhalen met de kijker. Verhalen over passie en geluk maar ook over het grote zwarte gat als je grote liefde je verlaat.

Vreemd gaan, bindingsangst, onmogelijke liefdes; Sarah komt het allemaal tegen tijdens haar werk. Elke keer behandelt zij dan ook een ander onderwerp aan de hand van drie verschillende verhalen uit haar praktijk. In de eerste aflevering is dat overspel. Hoe je leven op zijn kop komt te staan als je verliefd wordt op een ander. Wat het betekent voor de mensen om je heen. Dat het onvermijdelijk is dat je anderen pijn doet.

Vanaf vanavond 20:30 te zien bij RTL 4.

Â