Welkom bij de Kamara's trekt 817 duizend kijkers

Welkom bij de Kamara's trekt 817 duizend kijkers

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De eerste aflevering van Welkom bij de Kamara's heeft zaterdagavond 817 duizend kijkers getrokken. Voor het SBS6-programma reisden verschillende BN'ers af naar Namibië om te logeren bij een inheemse stam. De stamleden werden echter gespeeld door Nederlandse acteurs.

Welkom bij de Kamara's staat met 817 duizend kijkers op de dertiende plek in de lijst van best bekeken programma's van de zaterdag, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Het daaraan voorafgaande, eveneens nieuwe Verliefd op Ibiza was goed voor 617 duizend kijkers. De tv-versie van de gelijknamige film staat daarmee zes plaatsen lager.

Op RTL 4 ging een nieuwe reeks Holland's Got Talent van start. De show was met ruim 1,8 miljoen kijkers de op een na best bekeken uitzending van de zaterdag. Alleen het achtuurjournaal op Nederland 1 deed het met ruim 1,9 miljoen belangstellenden beter. Eerder op de avond ging op RTL 4 ook de show Comedy Kids van start. Dat programma, over jonge grappenmakers, trok 494 duizend kijkers.

Zaterdagavond was ook de eerste aflevering van een nieuw seizoen Overspel te zien op Nederland 1. De start van de tweede reeks, met wederom Sylvia Hoeks en Fedja van Huêt in de hoofdrollen, wist 882 duizend kijkers te boeien.

Door: Novum