Welkom bij de Kamara's was afzien voor BN'ers

Welkom bij de Kamara's was afzien voor BN'ers

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De opnamen van Welkom bij de Kamara's waren voor de deelnemende bekende Nederlanders afzien. Onder anderen Sylvia Geersen, Janice en Mariska van Kolck dachten dat ze wekenlang in Namibië bij een inheemse stam woonden. Die stam bestond echter uit acteurs en figuranten. "Het was zo heftig en zo zwaar", blikt modeontwerper Janice terug op zijn tijd in Afrika.

"Ik doe dit van m'n leven niet meer. Ook niet voor al het geld van de wereld", vertelt de 28-jarige Janice aan Novum Nieuws. Ook Sylvia Geersen had het zwaar. De belevenissen van de BN'ers zijn vanaf zaterdagavond te zien bij SBS6. "Op de grond slapen, vies eten, geen hygiëne", somt het eveneens 28-jarige model moeiteloos op. "Je zit in de rimboe en daar komen alle vliegen op vocht af. Dus je hebt de hele dag vliegen rond je neus en in je ogen. Het was verschrikkelijk."

Janice leed misschien wel het meest van iedereen in Namibië. "Die maispap was het allerergste", vertelt de modeontwerper over het dagelijkse ontbijt waar alle BN'ers van gruwden. "Daar ben ik doodziek van geworden. Ik kon niets meer, niet meer poepen, plassen of kotsen. Ik kon alleen maar liggen."

Door: Novum

Welkom bij de Kamara's is vanaf 26 oktober vanaf 21:00 uur te zien bij SBS6.