Affaires en bedrog in Overspel in de liefde bij Net5

Affaires en bedrog in Overspel in de liefde bij Net5

Geschreven door Pieter Jongsma

Van alle Nederlanders bedriegt 31 procent zijn of haar partner. In de nieuwe scripted realityserie Overspel in de liefde komt de harde waarheid over vreemdgaan naar boven. Van buitenechtelijke kinderen tot een geheime verhouding met de buurvrouw, alle soorten en maten van bedrog komen voorbij. Vanaf 18 februari is Overspel in de liefdeelke werkdag te zien om 19.55 uur bij Net5.

Overspel in de liefde
Ineens veel overwerken of stiekem telefoneren; een plotselinge verandering in gedrag kan een belangrijke aanwijzing zijn voor een affaire. In Overspel in de liefdevolgen we mannen of vrouwen die hun partner verdenken van overspel. Ze starten een onderzoek naar het verborgen leven van hun geliefde, zonder dat deze dat door heeft. Zo worden er bijvoorbeeld privédetectives ingezet, door het hele huis verborgen camera’s opgehangen of computers en telefoons gekraakt. Na genoeg bewijslast volgt het moment van de waarheid: betrappen op heterdaad! Hoe reageert de overspelige? Volgt er een bekentenis?

De eerste aflevering van Overspel in de liefde draait om Suzan (35) en Bram (37) die al jaren samen zijn. Ze hebben een dochter van 5 jaar en allebei een succesvolle carrière: Suzan als ondernemer en Bram als letselschade advocaat. Sinds een tijdje vermoedt Suzan dat Bram een affaire heeft met een van zijn cliënten. Ze gaat op onderzoek uit naar de waarheid en schakelt een privédetective in. Hij ontdekt bij toeval dat Bram geen affaire heeft met zijn cliënt, maar met iemand die veel dichter bij staat.

Nieuw seizoen Achter Gesloten Deuren
Op 11 februari start het tweede, nieuwe seizoen van Achter Gesloten Deuren. In deze scripted realityserie worden verhalen nagespeeld van mensen die een groot geheim met zich meedragen. Weten wie de ware moordenaar van je beste vriendin is, stiekem geld bijverdienen als escortgirl of gebukt gaan onder grof huiselijk geweld: het speelt zich allemaal af achter gesloten deuren. Het eerste seizoen van deze serie deed het erg goed. Het gemiddelde marktaandeel V20-49 was 12,7 procent.

In de eerste nieuwe aflevering is Merel getrouwd met Geerten en de jonge moeder van Noa. Haar huwelijk loopt niet op rolletjes, omdat Geerten een affaire heeft gehad. Merel heeft echter voor zichzelf ook een minnaar gevonden, een heel bijzondere…

Overspel in de liefde en Achter Gesloten Deuren worden geproduceerd door Stepping Stone Producties.

Achter Gesloten Deuren, seizoen 2
Vanaf maandag 11 februari elke werkdag om 19.00 uur

Overspel in de liefde
Vanaf maandag 18 februari elke werkdag om 19.55 uur