Myléne en Rosanne vertegenwoordigt Nederland tijdens Junior Eurovisie Songfestival

Myléne en Rosanne vertegenwoordigt Nederland tijdens Junior Eurovisie Songfestival

Geschreven door Pieter Jongsma

Zaterdag 30 november vertegenwoordigt de 13-jarige tweeling Mylène & Rosanne uit Badhoevedorp, winnaar van het AVRO Junior Songfestival 2013, Nederland in Kiev, Oekraïne tijdens de internationale finale van het Junior Eurovisie Songfestival 2013. De zussen treden op met het nummer ‘Double Me’, geproduceerd door Tjeerd Oosterhuis. De AVRO doet rechtstreeks verslag van de finale op zaterdag 30 november om 19.00 uur op ZAPP/Ned 3. Het commentaar wordt ook dit jaar weer verzorgd door Marcel Kuijer.

In aanloop naar de internationale finale van het Junior Eurovisie Songfestival zendt de AVRO de volgende programma’s uit:

 

Mylène & Rosanne met Tim Douwsma in Oeganda

Woensdag 27 november - 12.40 uur

Het AVRO Junior songfestival werkt dit jaar samen met Cordaid Kinderstem. Alle bel-en sms opbrengsten van de liveshows zijn naar dit goede doel gegaan. De winnaars van het Junior songfestival, tweelingzusjes Mylène & Rosanne, reizen met zanger Tim Douwsma af naar Oeganda om te zien wat Cordaid Kinderstem voor kinderen in ontwikkelingslanden doet.

 

Mylène & Rosanne op weg naar Kiev, Oekraïne

Zaterdag 30 november – 10.06 uur

Na het winnen van de nationale finale van het AVRO Junior Songfestival hebben Mylene & Rosanne geen moment stilgezeten. In ‘Mylene & Rosanne op weg naar Kiev’ zien we wat er na die tijd allemaal is gebeurd en volgen we hun voorbereidingen in de aanloop naar de grote finale in Kiev, Oekraïne. Ook wordt samen met presentator Ewout Genemans de concurrentie bekeken.
Mylène & Rosanne in Kiev, Oekraïne

Zaterdag 30 november - 16.55 uur

Vanavond zullen Mylène & Rosanne met hun liedje ‘Double Me’ Nederland gaan vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisie Songfestival in Kiev, Oekraïne. De tweeling wordt gevolgd bij de voorbereidingen op deze spannende finale. We zien hun eerste ontmoeting met de andere internationale deelnemers, volgen de repetities én ontdekken samen met Mylène, Rosanne én presentator Ewout Genemans de stad Kiev.