Peter van der Vorst goochelt in laatste RTL Late Night

Peter van der Vorst goochelt in laatste RTL Late Night

Geschreven door Daniël Schalk

Peter van der Vorst presenteert vanavond voor de laatste keer RTL Late Night. Na vanavond gaat RTL Late Night er een maand tussenuit, om maandag 29 augustus weer terug te keren met Humberto Tan en Luuk Ikink. De afgelopen maand hebben Peter en Jan Jaap van der Wal hun vervangen.

In de laatste RTL Late Night voor de zomerstop komen illusionist Hans Klok, dj Gerard Ekdom, vrienden Jan Kooijman en Ish Aït Hamou en de dance-formatie The Sunclub langs. Van der Vorst is vanavond naast inval-presentator van RTL Late Night ook de assistent van Hans Klok.

“RTL Late Night is where the magic happens!”, zegt de redactie van het praatprogramma. Klok komt langs om een voorproefje te geven van zijn nieuwe show House Of Horror. Peter van der Vorst zal de wereldberoemde illusionist tijdens het exclusieve voorproefje van zijn nieuwe show assisteren.

Gerard Ekdom blikt vooruit op de Homo Top 100 op radiozender NPO Radio 2 en neemt de RTL4-kijker mee in de wondere wereld van de homohits en Jan Kooijman en Ish Aït Hamou blikken vooruit op hun zelfbedachte programma Dance Around The World, dat eind augustus te zien is in 3LAB.

Het huidige seizoen van RTL Late Night wordt vanavond afgesloten met de laatste editie van RTL Late Night Summerhits. De afgelopen weken werd de week afgesloten door een bekende artiest en de Eric van Tijn Band. Vanavond sluit de dance-formatie The Sunclub het derde seizoen af.

Cabaretier Jan Jaap van der Wal presenteert vanavond voor de laatste keer De Headlines, de rubriek van sidekick Luuk Ikink. Jan Jaap was geen onbekende in RTL Late Night. Hij schuift regelmatig aan om de politiek op de hak te nemen. Peter heeft RTL Late Night ook al vaker gepresenteerd.

RTL Late Night is vanavond om 22:30 uur te zien op RTL4.

Bekijk RTL Late Night op TVblik.nl/rtl-late-night