Win een DVD-box van Love Hurts

Win een DVD-box van Love Hurts

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Je kan niet meer meedoen met de Love Hurts DVD-boxen actie! De winnaars zijn bekend! Lees hier de uitslag.

Showbizznetwork.nl geeft na het succes van de Danni Lowinski DVD-boxen actie drie DVD-boxen weg van de serie Love Hurts! De serie was in het najaar van 2013 te zien op RTL4, heb jij de serie gemist? Geen zorgen win hem nu bij Showbizznetwork.nl!

Hoe kun je zo een te gekke DVD-box van Love Hurts winnen? Het is heel makkelijk, like Showbizznetwork op Facebook en deel het bericht dat bovenaan op onze Facebook-pagina staat, het bericht staat ook onderaan deze pagina.

Love Hurts gaat over, de liefde, het kan zo mooi zijn en je dolgelukkig maken. Maar helaas heeft de liefde ook een keerzijde die lelijk en pijnlijk kan zijn. Relatietherapeute Sarah van Asperen, gespeeld door Susan Visser, ondervindt dat dagelijks aan den lijve door de gesprekken die zij voert in haar praktijk. In de dramaserie Love Hurts deelt Sarah die verhalen met de kijker. Verhalen over passie en geluk maar ook over het grote zwarte gat als je grote liefde je verlaat. Love Hurts is gebaseerd op de columns van Corine Koole in de LINDA. en de Volkskrant.

Interview Susan Visser

Susan Visser, speelt Sarah van Asperen in Love Hurts, zegt over haar rol in de serie, “Ik ben de reden dat ze hun verhaal vertellen. Maar het draait om hún ervaringen. Ik heb van Sarah een vrij aardse, concrete vrouw proberen te maken. Nieuwsgierig, warm en vol inlevingsvermogen. Mensen moeten zich wel op hun gemak bij haar voelen. Ze is een vrouw die zelf behoorlijk stevig in het leven staat en een drang heeft om alles te begrijpen en haar cliënten te helpen.”

De eerste aflevering van Love Hurts draait om overspel, “Toen ik jong was, heb ik wel fratsen uitgehaald, maar ik ben zelf heel erg van de monogamie. Ik wil pas voor iemand gaan als ik diegene de leukste vind. Als je dan andere leuke mannen tegenkomt, denk je toch: de leukste heb ik al. Maar ik veroordeel het totaal niet als andere mensen niet monogaam zijn. Je kan niet in iemands hart of relatie kijken.” verteld Susan Visser.

Win een DVD-box van Love Hurts, doe mee met de actie en win!

[video width="1280" height="720" wmv="http://www.showbizznetwork.nl/website/wp-content/uploads/2014/02/Win-een-DVD-box-van-Love-Hurts.wmv"][/video]