WIN: Dvd-box van het 16de seizoen van GTST

WIN: Dvd-box van het 16de seizoen van GTST

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Het zestiende seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is sinds augustus verkrijgbaar op dvd en goed nieuw voor alle GTST-fans: Showbizznetwork.nl mag deze dvd-box weggeven! De dvd-box van het 16de seizoen van de langstlopende serie van Nederland is een echte musthave voor GTST-fans.

GTST is sinds 1 oktober 1990 te zien bij RTL4. De serie, die werd bedacht door Joop van den Ende, wordt nog dagelijks door gemiddeld 1,3 miljoen kijkers bekeken. De soap draait om de inwoners van Meerdijk. De dvd-box bevat 215 afleveringen, wat gelijk staat aan ruim 89 uur kijkplezier!

Hoe maak ik kans op de dvd-box van het zestiende seizoen?

Wil jij alle goede én slechte tijden uit het zestiende seizoen opnieuw beleven? Ga 12 jaar terug in de tijd met het complete zestiende seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden. Like onze Facebook-pagina én deel dit bericht met je vrienden en maak kans op de dvd-box van seizoen 16 van GTST!

Ondanks de zomerstop ging Goede Tijden, Slechte Tijden de afgelopen weken op Showbizznetwork.nl gewoon door. In de rubriek De GTST Zomer-blog blikte onze recensent en GTST-redacteur Sebastiaan Boers iedere week terug op de gebeurtenissen uit het afgelopen seizoen.

Meedoen met deze win actie kan tot en met vrijdag 15 september.

Let op: Op deze win-actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.